Square Up 2024

Snabbkurs i Squaredans för ungdomar

Vad är Squaredans & vilka är Buffalo Squares?

Squaredans är en rolig och social dans som alla kan dansa där du får möjligheten att träffa och dansa med många olika människor från hela Sverige och världen!

Buffalo Squares är en rikstäckande ideell förening för squaredansande ungdomar. Varje år anordnar vi 3 danshelger för ungdomar och i år har vi även en extra helg då vi lär ut hela grunddansprogramet på en helg, vår så kallade "Square Up"

Vad är Square Up?

Detta är en helg då vi lär ut hela det första dansprogrammet, Basic, för ungdomar upp t.o.m 30 år. Vi började med detta koncept redan 2014 men har de senaste åren haft uppehåll. Nu vill vi få in fler nya ungdomar till denna härliga fritidssysselsättningen och då vi ungdomar är snabblärda så tycker vi det är perfekt med en snabbhelg istället för terminskurs.

Utöver att lära ut dansen under helgen så umgås vi också på kvällarna och lär känna varandra, äter måltider tillsammans och har väldigt roligt!

.............................................

Var:
Knarrbacken, Bålsta (norr om Stockholm centrum)

När:
12 - 14 April 2024

Pris:
Kurs med övernattning & mat (exklusive pizza) - 500kr
Ängel med övernattning & mat (exklusive pizza) - 350kr

Anmälan:
Anmäl dig på vårt anmälningsformulär

Frågor?
Mejla oss på info@buffalosquares.se

Hålltider & info

Hålltider:
Fredagen den 12 April inleds helgen vid 18.00 med första utlärningspasset fram till 20.00 då vi äter pizza till middag, till självkostnadspris. På kvällen kör vi lite lära känna varandra lekar innan det är dags att gå och lägga sig.

Lördagen fortsätter vi med utlärningen 9.00-12.30 sedan äter vi lunch tillsammans. Efter lunchen fortsätter vi med utlärning av de figurerna som är kvar och fortsätter nöta in allt hela eftermiddagen med avbrott för middag vid 17.00. På kvällen är det åter dags för lite lekar och avkoppling innan vi går och lägger oss.

På söndagen kör vi dansträning på det vi lärt oss dagarna innan och här får du känsla av vad dansen verkligen är!

Övernattning:
Vi kommer ha masslogi i samma byggnad som kursen kommer hållas. Detta innebär att du kan sova över på plats för att slippa åka fram och tillbaka under helgen. Du behöver då ta med en luftmadrass eller liggunderlag för att sova på + lakan och kudde. För att sova över själv måste du vara över 15 år, annars måste du ha en fadder under helgen som är ansvarig för dig. Är du under 15 år kontakta styrelsen på info@buffalosquares.se för hjälp att få en fadder under helgen!

Vi gillar kakor, gör du?

Buffalo Squares - Squaredance klubben för ungdomar

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller önskar veta mer om Buffalo Squares

Du når oss på info@buffalosquares.se

© Buffalosquares 2023-2024

Producerad av Avitus IT